SIA „Prioritet” pamatlīdzekļu uzskaite un izmantošanas efektivitātes novērtējums - Aleksejeva, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2013)
Darbs ir veltīts SIA „Prioritet” pamatlīdzekļu uzskaitei un to izmantošanas efektivitātei. Kā galvenā problēma tika izvirzīta SIA „Prioritet” pamatlīdzekļu uzskaites atbilstība LR likumdošanai. Pētījuma mērķis ir atbilstošs ievadam. Darbā ir: ievads, 6 nodaļas, secinājumi un priekšlikumi. Kā svarīgākie informācijas avoti izmantoti SIA „Prioritet” finanšu pārskati un nepublicējamā informācija, LR normatīvie akti, Latvijas un ārzemju zinātnieku publikācijas. Darba apjoms ir 94 lpp, 12 tabulas, 4 attēli. Atslēgvārdi: grāmatvedība, uzskaite, pamatlīdzekļi, ilgtermiņa ieguldījumi.

This work is devoted to Prioritet LLC accounting of fixed assets and effectiveness of usage. As the main problem in the work is brought forward Prioritet LLC accounting of fixed assets compliance with the law of Latvian Republic. The aim of the research is in accordance with the introduction. The work contains introduction, 6 chapters, conclusions and suggestions. As the most important sources of information are used LLC Prioritet financial reports and unpublished information, laws of LR, publications of Latvian and foreign scientists. The size of the work is 94 pages, 12 tables and 4 images. Key words: accounting, fixed assets, long-term investments
Accounting and usage effectiveness assessment of fixed assets in Prioritet LLC
Keywords: Ekonomika