Projekts: Jauna pakalpojuma "E-komercija" ieviešana bankā - Kolosovs, Pāvels (Latvijas Universitāte, 2013)
E-komercija Latvijā attīstās – pēdējo gadu laikā šajā nozarē aug uzņēmumu skaits, strauji palielinās arī e-naudas līdzekļu apgrozījuma apjoms. Par to arī liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati par informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) lietošanu un e-komerciju uzņēmumos. Patiesi vienota digitālā tirgus izveide ļaus atklāt jaunus izaugsmes veidus. Vēl neizmantotais potenciāls ir milzīgs un nesīs labumu ne tikai Latvijai, bet visai Savienības teritorijai un tautsaimniecības nozarēm. No iegūtas informācijas var secināt, kā E-Komercijas pakalpojumiem turpināsies strauja attīstība nākotnē. Tādējādi maģistra darba tēma ir sekojoša: „Projekts - Jauna pakalpojuma “E-Komercija” ieviešana bankā”. Maģistra darba mērķis ir uz e-komercijas attīstības datu analīzes pamata izstrādāt veiksmīgu projektu par E-Komercijas pakalpojumu ieviešanu „Trasta Komercbankā”.

E-commerce develops in Latvia – over the last years the number of enterprises raises, the volume of turnover of e-money increases vigorously as well in this branch. This is evidenced by Central Statistical Bureau data on the use of information and communication technologies (ICT) and e-commerce in enterprises. The creation of truly digital market will make possible to discover new forms of growth. The potential still not used is enormous and will benefit not only Latvia, but also the whole territory of the European Union and economic sectors. It can be concluded from the obtained information that e-commerce services will be continuously developed in future. Hence the subject of master thesis is as follows: “Project – Introduction of New Service “E-commerce” in the Bank”. The objective of master thesis is developing a successful project on introduction on e-commerce services in “Trasta Komercbanka” upon the basis of e-commerce development data analysis.
Project: New service "E-commerce" implementation in bank
Keywords: Finanses un kredīts