Programmēšanas spēle "PyDrone" - Siliņš, Viesturs (Latvijas Universitāte, 2010)
Darbā “Programmēšanas spēle “PyDrone”” ir dokumentēta atvērtā koda programmas PyDrone izstrāde. PyDrone ir programmēšanas spēle, kas paredzēta izklaidei un izglītošanai, spēles veidā iepazīstinot cilvēkus ar programmēšanu. Programma izstrādāta, izmantojot Python programmēšanas valodu. Programma izstrādāta, izmantojot spējo metodiku programmizstrādes principus. Atslēgvārdi: Python, spējās metodikas, programmēšanas spēle.

This paper “Programming game “PyDrone”” documents development of a open source software PyDrone. PyDrone is a programming game with purpose to entertain and to educate by introducing people to programming by means of a game. The software was developed using the Python programming language. The software is developed using principles of Agile methodologies. Keywords: Python, Agile methodologies, programming game.
Programming game "PyDrone"
Keywords: Datorzinātne