Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitātes mācību spēku publikācijas,1945-1965: bibliogrāfija, 1 - Bolgarina, L; Gailītis, Harijs; Geikina, Felicita; Lukstiņa, Ruta; Novackis, Henriks; Skomorovska, Tatjana; Zelmene, Zenta; P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte. Zinātniskā bibliotēka (Zvaigzne, 1969)
Bibliogrāfiskajā rādītājā sakopotas publikācijas, ko sarakstījuši Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitātes profesori, docenti, pasniedzēji, aspiranti, laboranti un citi zinātniskie darbinieki divdesmit gados (1945.—1965.). Rādītāja pirmā da|a aptver darbus sabiedriski politiskajās zinātnēs un humanitārajās zinātnēs. Tajā apkopoti šādi izdevumu veidi: mācību grāmatas, dažādi mācību līdzekli (iespiesti tipogrāfiski vai ar rotaprintu), monogrāfijas, kandidāta un doktora disertācijas un to autoreferāti, raksti, kas ievietoti krājumos un zinātniskajā periodikā, raksti, kas publicēti žurnālos un laikrakstos, kā arī konferencēs nolasīto referātu tēzes. Viss materiāls sistematizēts pēc zinātņu nozarēm. Katras zinātņu nozares ietvaros tas sakārtots autoru uzvārdu alfabēta kārtībā, bet viena autora darbi savukārt sakārtoti darbu nosaukumu alfabēta kārtībā.
Публикации преподавателей Латвийского государственного университета им. П. Стучки,1945-1965: библиография, 1
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes publikācijas - bibliogrāfiskais rādītājs; P. Stučkas Latvijas Valsts universitātes publikācijas - bibliogrāfiskais rādītājs; Marksisms-Ļeņinisms - bibliogrāfiskais rādītājs; Padomju Savienības Komunistiskā partija - bibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas Komunistiskā partijas vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Filozofija - bibliogrāfiskais rādītājs; Socioloģija - bibliogrāfiskais rādītājs; Ateisms - bibliogrāfiskais rādītājs; Estētika - bibliogrāfiskais rādītājs; Vispārējā vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Seno un viduslaiku vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Jauno un jaunāko laiku vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Starptautiskās attiecības - bibliogrāfiskais rādītājs; PSRS vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Politiskā ekonomija - bibliogrāfiskais rādītājs; Ekonomika - bibliogrāfiskais rādītājs; Jurisprudence - bibliogrāfiskais rādītājs; Pedagoģija - bibliogrāfiskais rādītājs; Valodniecība - bibliogrāfiskais rādītājs; Literatūrzinātne - bibliogrāfiskais rādītājs; Māksla - bibliogrāfiskais rādītājs; Grāmatniecība - bibliogrāfiskais rādītājs; Bibliotēku zinātne - bibliogrāfiskais rādītājs