Pirts kompleksa "Laba Pirts" datu uzskaites un rezervācijas sistēma - Ieviņš, Jānis (Latvijas Universitāte, 2015)
Pirts kompleksa „Laba Pirts” datu uzskaites un rezervācijas sistēma ir sistēma, kuras izstrādes galvenie mērķi ir uzlabot un atvieglot pirts kompleksa „Laba Pirts” darbinieku un administrācijas sadarbību, kā arī nodrošināt iespēju kompleksa klientiem veikt rezervācijas internetā, tādējādi palielinot potenciālo apmeklētāju skaitu. Sistēma nodrošina iespēju potenciālajiem „Laba Pirts” klientiem reģistrēties vietnē un veikt rezervācijas visiem kompleksā pieejamajiem pakalpojumiem, uzņēmuma galvenajam administratoram rediģēt gandrīz visu informāciju tīmekļa vietnē, apstiprināt, vai noraidīt lietotāju veiktās rezervācijas, kā arī reģistrēt uzņēmuma darbiniekus, kuriem savukārt pieejams ērts un vienkāršs kalendārs, kurā redzami katrā dienā sagaidāmie klienti un viņu rezervācijas.

The main purposes of creating the „Data storage and booking system for ‘Laba Pirts’ bathhouse complex” are facilitating the interaction between administration and the staff working at the complex, as well as allowing the clients make reservations online, thereby increasing the amount of potential visitors. The system allows potential clients to create their accounts and make reservations to all the services provided in the bathhouse complex afterwards. The main administrator can access and edit almost all the information available on the website, approve or reject the reservations and edit profiles of the staff, which can also access the system through their own worker calendar where all the upcoming clients and their reservations can be seen.
Data storage and booking system for "Laba Pirts" bathhouse complex
Keywords: Datorzinātne; Pirts komplekss; administrācija; rezervācijas internetā; potenciālie klienti; datu uzskaite