Uzdevumu pārvaldības sistēma - Laurinavičs, Daniels (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba “Uzdevumu pārvaldības sistēma” mērķis ir izstrādāt uzdevumu pārvaldības sistēmu, kas ļautu lietotājiem pārvaldīt uzdevumus visās tās izpildes stadijās, kā arī visuāli attēlot informāciju par sistēmā esošajiem uzdevumiem. Sistēma ir mērķeta gan atsevišķiem lietotājiem, kas var izmantot sistēmu, lai ierakstītu un redzētu informāciju par lietotāja veicamajiem uzdevumiem, gan arī maza līdz vidēja lieluma uzņēmumi, kuri vēlas ieviest uzdevumu pārvaldību savu komandu vai struktūrvienību ietvaros. Sistēma tiek izstrādāta, izmantojot Express.js ietvaru un PostgreSQL datubāzi, rakstot sistēmas kodu JavaScript programmēšanas valodā. Dokuments sastāv no 63 lapaspusēm, ir iekļauti 18 attēli un 45 tabulas. Atslēgas vārdi: uzdevumi, uzdevumu pārvaldība, komandas, Express.js, JavaScript.

The purpose of the qualification work “Task management system” is to develop a task management system that allows users to manage their tasks during all phases of the task lifecycle, and provide visual representation of tasks present. The system is aimed at individual users who can use it to write and see information about their own tasks, as well as small to medium businesses, who can simplify their workflow by introducing task management within their teams or subdivisions. The system is developed by using the Express.js framework and PostgreSQL database, with system’s code written in JavaScript programming language. The document consists of 63 pages, and includes 18 figures and 45 tables. Keywords: tasks, task management, teams, Express.js, JavaScript.
Task management system
Keywords: Datorzinātne; uzdevumi; uzdevumu pārvaldība; komandas; Express.js; JavaScript