Automašīnas tehniskā stāvokļa novērošanas sistēmas tīmekļa saskarne - Hotuļeva, Krista (Latvijas Universitāte, 2023)
Darbā aprakstīta tīmekļa vietnes saskarne, kuras galvenā funkcija ir automašīnas tehniskās informācijas pārraidei lietotājam. Saskarne sniedz lietotājam informāciju par automašīnā uzstādīto iekārtu nolasījumiem, kas neaprobežojas tikai ar tehnisko stāvokli, papildus sniedzot iespēju apskatīt automašīnas veikto ceļu un atrašanās vietu, kā arī simulē klasiskas vietņu darbības - sistēmas pierakstīšanos, izrakstīšanos, lietotāju izveide, informācijas pievienošanu, dzēšanu, rediģēšanu. Liela uzmanība darba ietvarā tiek vērsta saskarnes manipulācijas darbībām, kas ļauj saskarni padarīt draudzīgu lietotājam, tās pārvaldītājam. Darbs izstrādāts ar papildus mērķi apgūt zināšanas React bilbiotēkas lietošanā, Typescript valodas pielietošanā

Website interface, which is described in the following paper, main functionality is to display automobile’s technical information to the user. Interface allows the user to obtain technical data from vehicle-mounted devices, which are not only limited to the vehicle’s technical data additionally providing intel on the vehicle’s current location and mileage. The interface also simulates classical web operations such as logging in, logging out, user creation, adding, deleting and editing data. A lot of the work focus is centered around interface manipulation actions, which allows for the creation of an adjustable user and its maintainer friendly interface. The project is also created with the intention of learning React’s library and Typescript usage.
Automobile technical condition observance system's web interface
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa saskarne; automašīnas tehniskais stāvoklis; React bibliotēka; Typescript