Magento un Latvijas Eksprespasta integrācijas modulis - Sinkeviča, Ilga (Latvijas Universitāte, 2014)
Latvijā arvien plašāk izplatās elektroniskā komercija, cilvēki aizvien vairāk iepērkas internetā, līdz ar to tirgotājam arī jādomā par to kā pasūtījumu nogādāt pircējam, ja tas nevar ierasties tam pakaļ personīgi. Kvalifikācijas darbā „Magento un Latvijas Eksprespasta integrācijas modulis” izstrādāts eksprespasta piegādes modulis, kas paredzēts internetveikaliem, kuri strādā uz Magento elektroniskās komercijas platformas. Šis modulis nodrošina veikala administratoram iespēju konfigurēt moduli atbilstoši savām vajadzībām, kā arī no eksprespasta servera iegūt izsekošanas numuru un pasūtījuma uzlīmi, savukārt pircējam kā preces piegādes veidu izvēlēties tieši Latvijas Eksprespastu.

Electronic commerce is rapidly spreading around Latvia, people are starting to shop on the internet more and more and the seller must consider ways of delivering order, if the customer can not pick it up personally. In the qualification work "Magento and Latvian Expressmail integration module" an expressmail delivery module has been developed which is designed for internet stores that runs on Magento e-commerce platform. This module allows to the store administrator configure it the way it is needed, and also to get tracking number and shipping label from the expressmail server, but the customer can choose Latvian Expressmail as the way of delivery.
Magento and Latvian Express mail integration module
Keywords: Datorzinātne