Interneta veikals un tā satura vadības sistēma - Vītols, Raivis (Latvijas Universitāte, 2011)
"Interneta veikals un tā satura vadības sistēma" ir tīmekļa bāzēts risinājums, kas ļaus veikala klientiem tiešsaistē, neizejot no mājām veikt preces pirkumu un apmaksu, savukārt, veikala administratoriem ļaus ātri un vienkārši uzturēt un rediģēt veikala lapu saturu, produktus un to informāciju, utt.

"Internet shop and it's content management system" is web based solution that will allow it's customers make purchases and purchase payments online, without leaving their home, however, shop administrators will be able to easily edit and maintain content of the pages on the site, products and their information, and so on.
Internet shop and it's content management system
Keywords: Datorzinātne