Pacientu aprūpe pirms un pēc koronarogrāfijas - Stabulniece, Linda (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darba tēma ir ‘’Pacientu aprūpe pirms un pēc koronarogrāfijas’’ Tas sevī ietver teorijas un pētījuma daļas aprakstu par to kā notiek pacientu aprūpe pirms un pēc koronarogrāfijas x slimnīcas kardioloģijas nodaļā. Darba mērķis: Noskaidrot aprūpi pacientiem pirms un pēc koronarogrāfijas. Darbs sastāv no 57 lappusēm, izmantoti 20 literatūras avoti, 21 kontentanalīzes tabula.

The topic of the bachelor's thesis is "Patient care before and after coronary angiography". It includes a description of the theory and part of the research on how patient care takes place before and after coronary angiography in the cardiology department of the hospital. The purpose of the work: To clarify care for patients before and after coronary angiography. The work consists of 57 pages, using 20 literature sources, and includes 21 content analysis tables.
Patient care before and after coronary angiography
Keywords: Veselības un sporta zinātnes; Koronarogrāfija; Aprūpe; Vizuāls informācijas rīks; Izglītošana; Sagatavošana