Celtniecības uzņēmuma SIA "DEMO GROUP" darba samaksas sistēma kā darbinieku finansiālā motivēšana - Ošlapova, Karina (Latvijas Universitāte, 2007)
Darba tēma: Celtniecības uzņēmuma SIA „DEMO GROUP”darba samaksas sistēmas kā darbinieku finansiālā motivēšana”darbinieki Latvijā šobrīd vitāli izjūt darba samaksas sistēmas Latvijā. Darbā izmantota darbinieku darba samaksas sistēmas analīze Latvijā. Tā apstiprina darba tēmas aktuāli praktisko nozīmi Latvijas iedzīvotāju labklājībā. Darba mērķis ir izpētīt celtniecības uzņēmuma SIA „DEMO GROUP”darba samaksas sistēmas. Darbs sastāv no četrām nodaļām un divdesmit apakšnodaļām. Darbā analizēti atalgojuma nozīmīguma aspekti, darbinieku motivēšanas procesā. Darbā izmantota un norādīta darba samaksas sistēmas celtniecības uzņēmumā 2006. gadā, izmantotie materiāli ir speciālā ekonomiskā literatūra, publikācijas presē, informācija no interneta un Latvijas statistikas informācija. Izdarītās analīzes rezultāti apkopoti darba beigās secinājumu un priekšlikumu veidā. Izmantotās literatūras sarakstā iekļauti septiņdesmit literatūras avoti. Darba apjoms ir 88 lapas un tajā ir 17 tabulas un 5 attēli. Atslēgvārdi: darba samaksas sistēma, finansiālā motivēšana, celtniecības sektori: valsts un privātais.

ANOTATION The title of master’s work is payment system of construction company Ltd “DEMO GROUP” as financial motivation of personnel. Today the system of payment in company is vitally important for employees. The review and analyze is done of the Latvian payment system. It proves the actuality and importance of the question of social welfare. The main aim of the master’s work is to explore payment systems of construction company Ltd “DEMO GROUP”. The master’s work consists of 4 parts and 20 sections. The research includes: 1) The analyze of the significance of the payment; 2) The focus of Latvian construction company system of payment; 3) The focus of construction company payment system in the Latvia in 2006. Used literature: special economic literature, publications in the press, statistical information, Internet as a source. The scope of master’s work: 88 pages, 17 tables, 5 diagrams, bibliography consists of 70 sources. Keywords: payment system, financial motivation, construction sectors: state and private.
PAYMENT SYSTEM OF CONSTRUCTION COMPANY LTD. "DEMO GROUP" AS FINANCIAL MOTIVATION OF PERSONNEL
Keywords: Ekonomika