A/S Capital elektroniskā veikala uzlabošana un specifika - Zonnenberga-Zamberga, Zane (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba mērķis ir iepazīstināt lasītāju ar elektronisko veikalu specifiku un dot priekšstatu par to, kādi uzlabojumi būtu nepieciešami A/S Capital uzņēmuma elektroniskajam veikalam, lai uzlabotu lietotāja vēlmi biežāk iepirkties elektroniskajā veikalā. Galvenie darba uzdevumi ir – izpētīt dažādu elektronisko veikalu uzbūvi, savā starpā salīdzināt plusus un mīnusus, aptaujāt lietotājus par to, ko viņi sagaida no elektroniskā veikala un veikt izpēti par iegūtajiem rezultātiem, izstrādāt A/S Capital elektroniskajam veikalam filtra uzlabojumu, lai veicinātu A/S Capital elektroniskā veikala parocīgumu. Rezultātā izpētot un apkopojot informāciju, kas tika iegūta veicot pētījumus, tika secināts, ka A/S Capital izveidotais elektroniskais veikals ir diez gan parocīgs, un ka produkta filtra nozīme elektroniskā veikala uzbūvei ir liela nozīme. Darba apjoms: 95.lappuses, 46. attēli, 11. diagrammas, 4. tabulas. Atslēgvārdi: elektroniskais veikals, filtrs, Internets, aptauja, A/S Capital, satura pārvaldības sistēma, produkts.

The aim of the master thesis is to introduce the reader to the electronic store specific and give an idea of what improvements would be necessary for a company A/S Capital in order to improve the customer's willingness to buy more. The main objectives of the present research are: to explore a variety of electronic shop designs, comparing the plus and minus, survey customers about what they expect from an electronic store and make a research of the results, construct A / S Capital electronic store product filter to improve handless of the electronic store. Having researched and summarized the guidelines information that was obtained through research, it was concluded that the A / S Capital electronic store is quite handy, and that the product filter in electronically store is important structure. The thesis contains: 95.pages, 46. figures, 11. charts, 4. tables. Keywords: electronic store, filter, Internet, survey, A / S Capital, content management system, product.
Improvement and specification for A/S Capital electronical store
Keywords: Datorzinātne