Autoservisa informācijas sistēmas pilnveidošana uzņēmumā SIA "Auto Tech" - Irbe, Zane (Latvijas Universitāte, 2020)
Diplomdarba tēma ir „Autoservisa informācijas sistēmas pilnveidošana uzņēmumā SIA Auto Tech”. Diplomdarba mērķis ir izpētīt un analizēt uzņēmumā jaunieviesto datorprogrammu Darbium, konstatēt datorprogrammas kļūdas un nepilnības, kā arī izvirzīt priekšlikumus autoservisa programmas pilnveidošanai, pēc SIA Auto Tech prasībām. Lai sasniegtu izvirzīto mērķi, diplomdarba autore: •veica uzņēmuma darbības izpēti; •veica ieviestās autoservisa programmas Darbium izpēti; •konstatēja autoservisa programmas Darbium kļūdas un nepilnības; •diplomdarba nobeigumā, izvirzīja priekšlikumus autoservisa programmas uzlabošanai un pielāgošanai SIA Auto Tech uzņēmumam. Autore secina, ka konstatējot Darbium darbības kļūdas, un papildinot programmas funkcijas ar autores izvirzītajiem priekšlikumiem, autoservisa programma Darbium būs atbilstoša visām SIA Auto Tech izvirzītajām prasībām. Diplomdarbs sastāv no piecām nodaļām, 60 lappusēm, 24 attēliem, 5 tabulām un 5 pielikumiem.

Theme of Diploma is „Car repair shop information system improvement in the company Auto Tech”. The aim of Diploma is to study and analyze the newly introduced software Darbium, to identify software errors and failures, and to make proposals for improvement of software according to requirements of company Auto Tech. For the reach of objective, author: •conducted a business operations analyzing; •conducted of implemented car repair shop software – Darbium operations analyzing; •found errors and failures in the car repair shop software Darbium; •in the end of Diploma, developed proposals to improve and customize the software for the company Auto Tech needs. The author concludes that, if software Darbium will corrected opearating errors and failures, and supplementing them with author developed proposals, software Darbium will be appropriated for the all requirements of company Auto Tech. The Diploma consists of five chapters, 60 pages, 24 figures, 5 tables and 5 appendices.
Car repair shop information system improvement in the company "Auto Tech"
Keywords: Vadībzinātne; informācijas sistēma; risinājums; programmatūra; information systems; software