Tīmekļa vietne visitbaltics.lv - Svilāns, Jānis (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darba mērķis ir tīmekļa vietne „Visitbaltics”. Tā piedāvā iespēju lietotājiem nedaudz uzzināt par vietām(pilsētām, novadiem, pagastiem), objektiem un tur notiekošajiem pasākumiem. Tīmekļa vietne ir domāta gan interesentiem par apskatāmajiem objektiem, vietām Baltijas valstīs, gan uzņēmējiem, kas vēlas izvietot savu uzņēmumu un ievietot gaidāmos notikumus, pasākumus savā objektā. Darbs izstrādāts valodās HTML, CSS, PHP. Atslēgvārdi: apskates objekti, tūrisms, Baltijas valstis, PHP, cakephp, pasākumi

The aim of qualification paper is the website "Visitbaltics". It offers an opportunity to get to know about places ( cities, townships and rural municipalities), objects and activities by them. The website is for those who showed interest in different objects and surroundings,places in Baltic states, and for business owners who would like to know enter and give information about their companies and following activities in their object. The qualification paper is HTML, CSS and PHP programming languages. Key words: objects of interests, tourism, Baltic states, PHP, cakephp, venues/activites.
Web page visitbaltics.lv
Keywords: Datorzinātne