A/s "Latvijas Balzams" ētiska mārketinga komunikācija alkohola reklāmās - Žogota, Agnese (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darba tēma ir „A/S „Latvijas Balzams” ētiska mārketinga komunikācija alkohola reklāmās”. Pētījuma mērķis ir saņemt vērtējumu par A/S “Latvijas Balzams” reklāmas ētiskumu masu saziņas līdzekļos un specializētajos uzņēmuma veikalos. Metodoloģijas apraksts- pētījums sastāv no divām atsevišķām daļām un tā ietvaros tika izmantotas gan kvantitatīvās (iedzīvotāju aptauja), gan kvalitatīvās (padziļinātās intervijas) metodes. Teorētiskā daļa sastāv no komunikācijas procesa teorētisko aspektu, reklāmas, reklāmas ētisko aspektu, alkoholisko dzērienu reklāmai izvirzāmo prasību, konkrētā uzņēmumā izstrādāto – A/S „Latvijas Balzams” ētisku mārketinga komunikāciju kodeksu aprakstiem un analīzēm. Atslēgvārdi: reklāma, ētika, komunikācija.

Title of bachelor work theme is „Ethical marketing communication of alcoholic advertisement of A/S "Latvijas Balzāms"”. Purpose of research is to have an evaluation about A/S “Latvijas Balzāms” alcoholic advertisement ethics in mass media and specialized company shops. Description of methodology- research consists of two separate parts, there where used quantitative (inhabitant questionnaire) and qualitative (profound interview) methods. Theoretical part consists of description and analysis of communication processes aspects, advertisement, ethical aspects of advertisement, requirements demanded to be accounted in alcoholic advertisements, developed ethical marketing communication codex in concrete company- A/S ”Lavijas Balzāms”. Keyword: advert, ethics, communication.
Ethical marketing communication of alcoholic advertisement of A/S "Latvijas Balzams"
Keywords: Komunikācijas zinātne