Ievainojamības konstatēšana un novēršana web aplikācijā - Uškāns, Mārtiņs (Latvijas Universitāte, 2009)
Darba mērķi ir iepazīstināt ar uzbrukuma iespējām tīmekļa aplikācijām, novērst eksistējošās ievainojamības konkrētā aplikācijā un izvērtēt aplikāciju testēšanu ar programmatūru. Darba ietvaros tiek apskatīti biežāk sastopamie uzbrukumu veidi, kā arī iespējami uzbrukuma scenāriji.

Purposes of the document are to introduce with web application attack vectors, eliminate existing vulnerabilities in specific application and to assess the process of testing application with software. The paper looks at most common attack techniques and possible vulnerability exploit scenarios.
Detecting and preventing vulnerability in web application
Keywords: Datorzinātne