Pētera Šmita atklātnes Jānim Misiņam par Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas sēdēm - Šmits, Pēteris (My University, 1931)
1931. gadā P. Šmita sūtītās atklātnes J. Misiņam par Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas sēdēm minot arī dažus uzstāšanās dalībniekus, piemēram, E. Medni par latviešu tautas pasaules uzskatu, P. Šmits par pēdējo orientālistu kongresu Leidenē
A. g. J. Misiņa kgs
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisija; Šmits Pēteris; Misiņš Jānis; Mednis Edvīns (1897-1967); orientālisms