Uzņēmuma SIA "Denvers Baltika" specializētās informācijas sistēmas izstrādes projekts - Timofejeva, Ināra (Latvijas Universitāte, 2013)
SIA „Denvers Baltika” ir uzņēmums, kas veic veiksmīgu uzņēmējdarbību, attīstās laika gaitā un ievieš jaunas tehnoloģijas, palielinot pakalpojumu daudzveidību. Taču tā iekšējie procesi tikai retos gadījumos tiek uzlaboti un automatizēti. Tāpēc šis diplomdarbs ir izveidots ar mērķi izstrādāt uzņēmuma specifikai atbilstošo informācijas sistēmas projektu maketu meklēšanas automatizēšanai. Darba gaitā ir veikti vairāki uzdevumi, kas saistīti ar nepieciešamās informācijas apkopošanu un analizēšanu. Rezultātā ir izstrādāts projekts maketu informācijas sistēmas izveidei ar nepieciešamās maketu datubāzes struktūras un tīmekļa vietnes aprakstu.

SIA „Denvers Baltika” is an enterprise engaged in a successful business, which evolves over time and implements new technologies to provide large service variety. But the problem is that its internal processes are rarely automated. That’s why this project was started to create a specialized information system for design model search automation. During the project there were several tasks to fulfill, including information gathering and analyzing. As a result, design model information system project was created with specified database and web site description.
Specialized information system creation for SIA "Denvers Baltika" enterprise
Keywords: Vadībzinātne