Mārketinga aktivitātes uzņēmumā LG Electronics viedtālruņu virzīšanai Latvijas tirgū - Kalniņš, Andris (Latvijas Universitāte, 2014)
Izstrādājot maģistra darbu, tika veikta LG Electronics iekšējās un ārējās vides analīze, kuras rezultātā tika noteiktas kompānijas stiprās un vājās puses, kā arī tika izpētīti ārējās vides draudi un iespējas. Darbā ir apkopoti un analīzēti pētījumi par konkurentiem un statistikas informāciju. Tāpat tika noteikti mārketinga mērķi, kuri galvenokārt tendēti uz LG Electronics tirgus daļas palielināšanu un imidža uzlabošanu viedtālruņu tirgū. Izvirzīto mērķu īstenošanai maģistra darbā izstrādātas atbilstošas mārketinga stratēģijas, mārketinga programma, sadales un virzīšanas aktivitāšu plāni. Darba beigās tika piedāvāti autora novērtējumi un priekšlikumi par LG Electronics darbību kopumā. Maģistra darba apjoms ir 93 lapas puses. Lai atvieglotu darba satura uztveri, tas ilustrēts ar 37 attēliem un tekstu papildina 28 tabulas, kā arī tā beigās iekļauti 5 pielikumi ar statistikas rādītājiem un privātājiem LG Electronics pētījumiem.

In the course of work LG Electronics internal and external analysis have been made as a result of which the strongest and the weakest points of the company have been detected. The research regarding the threats and the possibilities of the environment has been made as well. The paper contains collected and analyzed research on competitors and statistic information. In the same manner the goals of marketing have been detected, which are mainly directed to increase LG Electronics part of the market and improve the image in the market of smart phones. To achieve the set goals, in the course of work the corresponding marketing strategies, marketing program, divisions and plans of acrivity have been developed. In the end the author of the paper presents the conclusions and suggestions regarding LG Electronics activity on the whole. The Master's Thesis consists of 93 pages. In order to make the content simple to understand 37 drawings and 28 tables have been added to the paper.
Marketing activities of LG Electronics to target smartphone in Latvian market
Keywords: Vadībzinātne