Zaļā dzīvesveida portāls - Jaunošāne, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2011)
“Zaļā dzīves veida portāls” ir informatīva rakstura tīmekļa vietne, kurā lietotāji var iegūt informāciju par veselībai nekaitīgiem produktiem, dalīties savā produktu lietošanas pieredzē, izteikt savus komentārus. Izstrādājot sistēmas funkcionalitāti, tika likts uzsvars uz ērtu lietotājsaskarni un portāla dizainu, viegli lietojamu atsauksmju komponentes pārvaldīšanu

“Green living portal” is a Web site intended for users who can obtain information on healthy products also share their experience of used products, comment. Developing the functionality of the system, I've put emphasis on a convenient user interface and site design and an easy to use, easy to manage feedback component
Green living portal
Keywords: Datorzinātne