Bezvadu datu pārraides radio līniju plānošanas rīks - Liepiņš, Māris (Latvijas Universitāte, 2016)
Šis dokuments ir kvalifikācijas darbs, kas satur izstrādātā bezvadu datu pārraides radio līniju plānošanas rīka dokumentāciju, kas sevī ietver programmatūras prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu, testēšanas dokumentāciju un pirmkoda fragmentus. Bezvadu datu pārraides radio līniju plānošanas rīka mērķis ir ļaut uzņēmuma “SAF Tehnika” klientiem veikt radio līniju plānošanu veicot signāla kvalitātes aprēķinus izmantojot datus par uzņēmuma ražotajām bezvadu datu pārraides iekārtām.

This document is qualification work that contains documentation on the developed wireless data transmission radio path calculation tool that contains software requirements specification, software design description, software test documentation and source code fragments. The aim of the wireless data transmission radio path calculation tool is to allow “SAF Tehnika” clients to perform path calculations by performing signal quality calculations using data about the company’s manufactured wireless data transmission systems.
Wireless data transmission radio path calculation tool
Keywords: Datorzinātne; Bezvadu; Radio; pārraide; līnija; Plānošana