Restorānu tīkla "Fazenda" mārketinga komunikācijas analīze. - Šlēziņa, Justīne (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darba tēma ir restorānu tīkla „Fazenda” mārketinga komunikācijas analīze. Mārketinga komunikācijas ir nozīmīga sastāvdaļa jebkurā uzņēmumā, kurš vēlas pilnveidoties un attīstīties, piesaistīt jaunus klientus, tāpēc ir svarīga komunikācijas veidu izvēle. Bakalaura darba mērķis ir novērtēt restorānu tīkla „Fazenda” mārketinga komunikācijas elementu pielietojumu, pamatojoties uz mārketinga komunikācijas teorētiskajiem aspektiem, darba autores novērojumiem un pēc restorānu klientu aptaujas rezultātiem, kā arī atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus restorānu tīkla „Fazenda” mārketinga komunikāciju pilnveidošanai. Darbs sastāv no četrām nodaļām. Darba pirmajā nodaļā ir analizēti marketinga komunikācijas teorētiskie aspekti, otrajā nodaļā pētītas un analizētas sabiedriskās ēdināšanas nozares tendences Latvijā, trešajā nodaļā tiek pētīts mārketinga komunikācijas elementu pielietojums restorānu tīklā „Fazenda” un ceturtajā nodaļā ar aptaujas palīdzību, tiek noskaidrots restorāna klientu vērtējums par restorānu tīkla „Fazenda” darbību. Darba gaitā tika noskaidrots, ka restorānu tīklam „Fazenda” vajadzētu pārdomāt savus mārketinga mērķus un uzlabot to darbību, jo pētījuma laikā tika secinātas dažādas nepilnības un problēmas. Darba apjoms ir 76 lapaspuses. Tajā ir 33 attēli, 3 tabulas un 1 pielikums. Atslēgvārdi: mārketinga komunikācijas, reklāma, sabiedriskās attiecības, pārdošanas veicināšana, „Fazenda”.

Bachelors thesis is restaurant chain "Fazenda" marketing communication analysis. Marketing communication is an important component in any company who wants to improve and grow, attract new clients, so it is an important type of communication choices. Bachelor thesis is to assess the restaurant chain "Fazenda" marketing communication elements of usage, based on the theoretical aspects of marketing communication, the author's observations and restaurant customer survey results, and identifying the weaknesses and make proposals for a restaurant chain "Fazenda" marketing communications improvement. The work consists of four sections. In the first chapter analyzes the marketing communication theoretical aspects, the second chapter studied and analyzed catering industry trends in Latvia, in the third chapter studied marketing communication elements uses in the restaurant chain "Fazenda" and the fourth chapter to the questionnaire, it is clarified restaurant customer rating on the restaurant chain „Fazenda” action. As the thesis progressed, it was found that the restaurant chain "Fazenda" should rethink their marketing goals, improve their performance, because during the study has revealed several weakneses and problems. The volume of work is 76 pages. It contains 33 pictures, 3 tables and 1 appendix. Keywords: marketing communications, advertising, public relations, sales promotion, "Fazenda".
Restaurant chain "Fazenda" marketing communication analysis.
Keywords: Vadībzinātne; mārketinga komunikācijas; reklāma; sabiedriskās attiecības; pārdošanas veicināšana; "Fazenda"