Informatīvais portāls "Kursi Rīgā" - Vlasenko, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2007)
Projekta mērķis ir izveidot informatīvo portālu, kas sniegtu informāciju par dažādiem kursiem Rīgā. Portāla apmeklētāji varēs saņemt informāciju par šobrīd aktuālākiem kursiem, tādiem kā valodu un datoru kursi, kā arī par vairākiem profesionāliem kursiem, par kuriem informācija nav tik plaši pieejama. Portāla apmeklētājiem būs pieejama informācija arī par šobrīd populārāko portāla kursu, kā arī par dažādiem portāla jaunumiem.

The aim of the project is create an infomative portal, that would give information about different courses that are offered in Riga. The portal’s visitors can get information about most popular courses such as languge and computer courses and also about different professional courses, about which information is not so wide available. Portal’s visitors can also get information about popular course and read portal’s news.
Informative web portal "Courses in Riga"
Keywords: Datorzinātne