Pircēju apmierinātības pētījums veikalu tīklā „BIK BOK” - Dzērve, Līga (Latvijas Universitāte, 2010)
Maģistra darbā izpētīta uzņēmuma SIA „Varner Baltija” veikalu tīkla „Bik Bok” pircēju apmierinātība, kuras ietvaros autore pievēršas gan teorētiskam, gan praktiskam pētījumam. Autores maģistra darba mērķis ir izpētīt un atklāt nepilnības saistībā ar pircēju apmierinātību veikalu tīklā „Bik Bok”, kā rezultātā sniegt pamatotus priekšlikumus SIA „Varner Baltija” veikalu tīkla „Bik Bok” darbības uzlabošanai. Maģistra darbs sastāv no 3 nodaļām. Pirmajā tiek izpētītas mazumtirdzniecības attīstības tendences, uzņēmuma darbība, kā arī veikalu tīkla „Bik Bok” mārketinga darbība. Otrajā autore izpēta ar pircēju rīcību tirgū saistītos teorētiskos aspektus. Trešajā nodaļā tiek izpētīti veikalu „Bik Bok” atgriezuma akti un pircēju apmierinātības aptaujas rezultāti. Darba uzskatāmībai autore izmantojusi 4 tabulas, 23 attēlus, kā arī pievienojusi 3 pielikumus. Kopējais darba apjoms ir 105.lpp neieskaitot pielikumus. Maģistra darbā izstrādātās rekomendācijas izmantojamas uzņēmuma SIA „Varner Baltija” veikalu „Bik Bok” pircēju apmierinātības celšanai, kā arī jebkura apģērbu mazumtirgotāja darbības ar pircējiem efektivitātes palielināšanai.
Customer satisfaction research in „BIK BOK” shops
Keywords: Vadībzinātne