Norēķinu karšu bankas termināļa integrēšana ar kases sistēmu - Ginters, Reinis (Latvijas Universitāte, 2009)
Tirdzniecības uzņēmumiem, kas izmanto Microsoft Business Solutions Navision 4.0 SP3 tika veikts „LS RETAIL” paplašinājuma sistēmas uzlabojums, kas nodrošina bankas karšu norēķina veidu automatizētu, tādējādi izslēdzot iespēju pārdevējai izraisīt kļūdas, ietaupīt norēķināšanos laiku un padarīt procesu ērtāku. Šis darbs apraksta sistēmas uzlabojumu izstrādi visos tā etapos. Darbs iekļauj programmatūras prasību specifikāciju un programmatūras projektējuma aprakstu.

For companies that uses Microsoft Business Solutions Navision 4.0 SP3 were made „LS RETAIL” extension system impovement, that provides bank card form of settlement automated, in this way excluding the possibility of make a mistakes, saves transaction time and makes it easer. This document describes the development of the software. It contains the specification of software requirements and software design description.
Payment cards bank terminal integration in POS system
Keywords: Datorzinātne