Uzņēmuma informatīvais stends - Krišāne, Ieva Elīza (Latvijas Universitāte, 2016)
“Uzņēmuma informatīvais stends” ir tīmekļa lietojumprogrammatūra, kas nodrošina uzņēmuma SIA TestDevLab reprezentāciju dažādās izstādēs un prezentācijās, kā, piemēram, universitāšu rīkotās karjeras dienās. “Uzņēmuma informatīvais stends” sniedz iespēju pārvaldīt noteiktu stenda sadaļu saturu, izmantojot TDL Stenda pārvaldības vietni, kā arī nodrošina šī satura attēlošanu TDL Stenda prezentācijas skatos.

“Interactive exhibition stand of company” is a web-based software application that provides enterprise TestDevLab Ltd. representation for various exhibitions and presentations, for example, in career days of universities. “Interactive exhibition stand of company” provides the ability to manage a certain stand section content via the TDL Stand management site, as well as to ensure that management site content are displayed in TDL Stand presentation views.
Interactive exhibition stand of company
Keywords: Datorzinātne; Informatīvs stends; Interaktivitāte; Spējā programmatūras izstrāde; Django; AngularJS