Efektīvas personāla motivācijas metodes “Evolution Gaming” uzņēmumā. - Brice, Jeļizaveta (Latvijas Universitāte, 2025)
Šajā bakalaura darbā tiks pētītas un analizētas efektīvās motivācijas metodes, ko izmanto “Evolution Gaming”, kā arī to ietekme uz darbinieku apmierinātību un uzņēmuma darbības rezultātiem.

This bachelor thesis will investigate and analyse the effective motivational methods used at Evolution Gaming and their impact on employee satisfaction and company performance.
Effective staff motivation methods at Evolution Gaming.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; motivācija; motivācija; motivācija; motivācija; motivācija