Digitālā mārketinga attīstības perspektīvas Latvijā - Neilands, Aksels (Latvijas Universitāte, 2014)
Aksela Neilanda maģistra darbā „Ditigālā mārketinga attīstības perspektīvas Latvijā”, autors ir izvirzījis mērķi izpētīt digitālā mārketinga vidi un tās attīstības perspektīvas Latvijā. Pamatojoties uz veikto pētījumu, autors ir izdarījis secinājumus un izstrādājis priekšlikumus digitālā mārketinga izmantošanas efektivitātes celšanai Latvijas tirgū. Maģistra darba pirmajā nodaļā, autors ir pētījis mārketinga vides attīstību strauji mainīgā tehnoloģiju attīstības ietekmē, darba otrajā nodaļā analizējis digitālā mārketinga vidi un tās tendences, trešajā daļā pētījis galvenās digitālo kanālu metrikas Latvijā. Savukārt ceturtajā nodaļā darba autors ir veicis padziļinātu empīrisku pētījumu par digitālo mārketingu Latvijas tirgū. Pētījuma periods: 2014. gads. Darbs sastāv no 127 lpp. un tajā ir 63 attēli, 23 tabulas un 2 pielikumi. Atslēgas vādi: Mārketings, digitāls mārketings, interneta mārketings, mārketings Latvijā.

Anotation In Aksels Neiland’s master thesis „Digital marketing development perspectives in Latvia”, author has set aim to examine digital marketing environment and its progression in Latvia. Based on carried out research, author, has drawn conclusions and developed proposals to increase efficiency of digital marketing use in Latvian market. In the first chapter of the master thesis author has examined development of marketing environment impacted by rapidly changing technologies, in the second chapter examined environment and trends of digital marketing, in the third chapter analysed main digital marketing metrics in Latvia, on the fourth chapter carried out empirical research about the digital marketing in Latvian market. The period of the research: year 2014. Thesis consists of 127 pages, it has 63 pictures, 23 tables and 2 appendixes. Keywords: Marketing, digital marketing, online marketing, marketing in Latvia.
Digital marketing development perspectives in Latvia
Keywords: Vadībzinātne