SCTP protokola izmantošanas iespējas - Apinis, Oskars (Latvijas Universitāte, 2010)
Darbā ir aprakstīts TCP un SCTP protokola salīdzinājums, kur tika iegūta informācija par protokolu iezīmēm, par to kā protokoli veic savienojumu izveidi un pārtrukšanu, bet arī tika veikta SCTP protokola galveno īpašibu, multistraumēšana un multihoming, apraksts. Vēl tika veikti abu protokolu testi un arī tika aprakstīti SCTP protokola izmantošans iespējas, piemēram, HTTP savuetojamība ar SCTP multistraumēšanu.

The work compares TCP and SCTP protocols and describes their features. It describes how each protocol manages connection creation and closure and also describes main features of SCTP like multistreaming and multihoming. Both protocols were tested and described the possibilities to use SCTP like HTTP compatibility with SCTP multistreaming.
SCTP Protocol Use Options
Keywords: Datorzinātne