Restorānu nozares tirgus analīze Almati pilsētā - Zakirova, Gaukhar (Latvijas Universitāte, 2020)
Gaukhar Zakirova. Bakalaura darbs “Tirgus analīze par restorānu nozari Almati pilsētā”. Šajā darbā tika veikta Almati restorānu nozares analīze. Mērķis ir noteikt galvenās stratēģijas, kas uzlabo sniegumu restorānu nozarē Almati tirgū. Galvenais uzdevums ir, sasaistot teoriju un praktiskos tirgus analīzes piemērus dažādu valstu restorānu nozarē, sasniegt šī darba mērķi. Rezultāti parāda restorānu nozares mūsdienu situāciju Almati tirgū, tā stiprās un vājās puses. Bakalaura darbā ir 16 attēli, 35 tabulas, 4 pielikumi un 121 lappuses. Pētniecības periods aptver 2019 – 2020.

Gaukhar Zakirova. The Bachelor Thesis “Market analysis of the restaurant industry in Almaty”. In this paper market analysis of the restaurant industry in Almaty was conducted. The goal is to determine key strategies that improve performance in restaurant sector in Almaty market. The main task is, by linking theory and practical examples of market analysis in restaurant industry of various countries, to reach the goal of this paper. The results show contemporary situation of restaurant industry in Almaty market, its strengths and weaknesses. Bachelor Thesis contains 16 figures, 35 tables, 4 appendixes, and 121 pages. Research period covers 2019 – 2020.
Market Analysis of the Restaurant Industry in Almaty
Keywords: Vadībzinātne; Market analysis; Restaurant industry; Consumer preferences; Market environment; Almaty restaurant business