Interaktīva interneta vietne orientēšanas sporta sacensībām - Zajacs, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darba tēma ir „Interaktīva interneta vietne orientēšanas sporta sacensībām”. Kvalifikācijas darbs sastāv no 69 lapaspusēm, darbā ievietoti 7 attēli, izmantota literatūra no 5 avotiem. Kvalifikācijas darbā tika izstrādāta interneta vietne, kas paredzēta orientēšanas spēļu organizētājiem un sacensību dalībniekiem. Sacensību organizētājiem sistēma ļauj pilnībā nodrošināt piedzīvojumu orientēšanas spēļu norisi, savukārt sacensību dalībniekiem, izmantojot izstrādāto sistēmu, tiek nodrošināta iespēja piedalīties sacensībās. Sistēma ir izstrādāta, izmantojot Oracle Aplication Development Framework (turpmāk - Oracle ADF) tehnoloģijas un vairākas programmēšanas valodas – Java, CSS, PL/SQL. Interneta vietnes datu glabāšanai izvēlēta datu bāzes vadības sistēma „Oracle Database 12”. Atslēgas vārdi: Oracle, adf, framework, JDeveloper, spēles, orientēšanas, autentifikācija, autorizācija, mvc, model.

The title of the qualification work is „Interactive website for orienteering sports competitions”. The qualification work consists of 69 pages, contains 7 figurēs, 5 literature sources have been used. The author of the qualification work developed a web site for the orienteering sport organizers and for the participants in the competition. The system allows competition organizers to provide full adventure orienteering course of games, and ensure that competition participants have opportunity to take part in competitions by using the web site developed by the author. The system is developed based on the Oracle Aplications Development Framework (hereinafter - Oracle ADF) technology and is in several programming languages - Java, CSS, PL / SQL. Database management system "Oracle Database 12" was selected for the web site data storage. Key words: Oracle, adf, framework, JDeveloper, games, orienteering, autentification, authorization, mvc, model.
Interactive website for orienteering sports competitions
Keywords: Datorzinātne