Interneta mārketinga izmantošanas iespējas atpūtas centrā"Skanste". - Raituma, Gunta (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darba tēma ir ‘Interneta mārketinga izmantošanas iespējas atpūtas centrā ‘Skanste’’. Bakalaura darba mērķis ir pamatojoties uz teorētiskām atziņām, aptaujas un intervijas rezultātiem, izpētīt interneta mārketinga sniegtās iespējas atpūtas centram ‘Skanste’, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus uzņēmuma darbības pilnveidošanai. Bakalaura darbs sastāv no trīs daļām. Pirmajā daļā tiek apskatīti interneta mārketinga teorētiskie aspekti. Otrajā daļā veiks uzņēmuma ‘Skanste’ interneta mārketinga iespēju raksturojums un konkurentu analīze. Trešajā daļā tiek analizētas ekspertu intervijas un aptaujas anketu rezultāti. Bakalaura darba apjoms ir 60 lapaspuses, iekļaujot 16 attēlus, 2 tabulas un 5 pielikumus. Atslēgvārdi : interneta mārketings, sociālie mēdīji, uzņēmuma mājaslapa, mārketinga stratēģija, ‘Skanste’

The Bachelor thesis theme is ‘Opportunities for internet marketing usage in recreation center ‘Skanste’’. The aim of this Bachelor thesis is to reseach the opportunities that internet marketing has to offer for ‘Skanste’, based on teoretical aspects and results of survey and interviews. Give advices for ‘Skanste’ managment that can be improved in their internet marketing strategy. The Bachelor thesis consists of tree part. First part is about internet marketing theoretical aspects. Second part includes ‘Skanste’ internet marketing strategy and competitor’s analysis. In third part are expert interviews and results of a questionnaire. The Bachelor thesis has 60 pages, including 16 photos, 2 tables and 5 appendixes. Keywords : internet marketing, social media, website, marketing strategy, ‘Skanste’
Opportunities for internet marketing usage in recreation center "Skanste".
Keywords: Vadībzinātne; Interneta mārketings; Sociālie mēdīji; Mārketinga stratēģija; ''Skanste''; internet marketing