Taisnīguma un Pārredzamības Uzlabošana AI Vadītā Darbinieku Pieņemšanā: Rīka Izstrāde Godīguma Apzinātu Algoritmu Īstenošanai un Auditēšanai ar Skaidrojamu AI - Jaunzems, Gvido (Latvijas Universitāte, 2025)
Taisnīguma un Pārredzamības Uzlabošana AI Vadītā Darbinieku Pieņemšanā: Rīka Izstrāde Godīguma Apzinātu Algoritmu Īstenošanai un Auditēšanai ar Skaidrojamu AI

Enhancing Fairness and Transparency in AI-Driven Hiring: Developing a Toolkit for Implementing and Auditing Fairness-aware Algorithms with Explainable AI
Enhancing Fairness and Transparency in AI-Driven Hiring: Developing a Toolkit for Implementing and Auditing Fairness-aware Algorithms with Explainable AI
Keywords: Datorzinātne