Reāllaika jahtu sacensību snieguma optimizēšana, izmantojot polāru analīzi - Benefelds, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2025)
Reāllaika jahtu sacensību snieguma optimizēšana, izmantojot polāru analīzi

Optimizing Real-Time Yacht Race Performance Through Polar Analysis
Optimizing Real-Time Yacht Race Performance Through Polar Analysis
Keywords: Datorzinātne