Orientēšanās sacensību portāls - Rukšāne, Ieva (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darbā ir aprakstīta tīmekļa programmēšanas valodās realizēta tīmekļa vietne, kas ir paredzēta kā Orientēšanās sacensību portāls. Vietne tika izstrādāta, lai sportistiem būtu vienota vieta, kur meklēt un iegūt informāciju, pieteikties sacensībām. Portāls atvieglos komunikāciju sportisu starpā un ļaus ātrāk un efektīvāk izplatīt informāciju. Portālu var apmeklēt jebkurš, taču reģistrētiem lietotājiem ir plašāka piekļuve portāla sadaļām.

In this document has been described a homepage, which could be used as Orienteering competition web site. The page was created for athletes, so they could have a common place for information. This site could ease communication between athletes un could let them spread information much more effective. The web site is free for everyone, but registered users have greater access to site’s functions.
Orienteering competition portal
Keywords: Datorzinātne