Kredītiestādes Latvijā no 1990.-2006.gadam - Komare, Anželika (Latvijas Universitāte, 2007)
Pēdējos gados ir pieaudzis Latvijas iedzīvotāju labklājības līmenis, līdz ar ko finanšu pakalpojumu izmantošana ir kļuvusi populārāka - pieaug gan piesaistīto noguldījumu, gan izsniegto kredītu apjoms, kā arī pieaug kredītiestāžu klientu skaits. Finanšu pakalpojumu izmantošanu sekmē arī jauno tehnoloģiju pieejamība. Šajā situācijā, kad pastāv nepieciešamība izvēlēties konkrētu piedāvājumu no vairākiem līdzīgiem, ļoti svarīga ir katra finanšu pakalpojuma kvalitātes analīze. Autores bakalaura darba „Kredītiestādes Latvijā no 1990. līdz 2006. gadam ” mērķis ir pamatojoties uz Latvijas kredītiestāžu veidu izpēti, atklāt pozitīvos momentus un trūkumus kredītiestāžu darbā, noskaidrot patērētājiem izdevīgākos piedāvājumus, kā arī izstrādāt priekšlikumus to pilnveidošanai.

The prosperity level of Latvian inhabitants has grown recently, at the same time the usage of financial services has become more popular. The volume of both debt capital and credits is rising, as well as a number of customers. The usage of financial services is also influenced by the accessibility of modern technologies. In such a situation when it is necessary to choose a specific offer among the variety of the similar ones, it is important to analyze quality of each financial service. The aim of the author’s thesis “The credit institutions in Latvia from 1990 to 2006” is to reveal positive features and drawbacks in the work of credit institutions, define the most advantageous offers for consumers, as well as to develop suggestions for their implementation, resting on the research of kinds of Latvian credit institutions.
Credit institutions in Latvia from 1990 till 2006 year
Keywords: Ekonomika