Fotogrāfiju tīmekļa vietne - Ladiga, Laila (Latvijas Universitāte, 2014)
Fotogrāfiju tīmekļa vietne ir paredzēta ikvienam, kam interesē foto māksla, ar mērķi sevi parādīt un popularizēt, publiskojot savas fotogrāfijas, vai vienkārši smelties iedvesmu no citiem. Šajā tīmekļa vietnē jebkuram ievietotajam foto attēlam ir iespēja uzzināt tā detalizētu informāciju, piemēram, kas ir darba autors, vai ir veikta attēla apstrāde, ar kādu tehniku uzņemts. Šāda veida informācija ir pieejama jebkuram lietotājam. Savukārt reģistrētam lietotājam ir plašākas iespējas - fotogrāfijas ir iespējams pievienot, vērtēt un komentēt, ziņot par kāda lietotāja pārkāpumiem administratoram. Atkarībā no lietotāju fotogrāfiju vērtējumiem tiek piedāvāts apskatīt TOP 10 fotogrāfijas. Šī sistēma ir izstrādāta ar Netbeans 8.0 rīku, izmantojot PHP 5.4.16 valodu Laravel 4.1 ietvarā pēc principa- Modelis – Skats - Kontrolieris. Dati tiek glabāti MySQL datu bāzē. Atslēgas vārdi: fotogrāfija, nereģistrēts lietotājs, reģistrēts lietotājs, administrators

Photography web site is designed for anyone who is interesed in photo art, with the aim to show and to promote themselves by publishing their photos or simply draw inspiration from others. In this website it is possible to learn detailing information, such as who the author is, or if any kind of image processing is done, the technique it is taken with. This type information is avaible to any user. But a registered user has a bigger variation of options- you can add photos, rate and comment them, report violations other user have made to the administrator. Depending on photo ratings users are offered to see TOP 10 rated photos. This system has been developed with the NetBeans 8.0 tool, using PHP 4.5.16 language in Laravel 4.1 framework on the principle-Model - View - Controller. Data is stored in MySQL database. Keywords: photography, not registered user, registered user, administrator
Photography website
Keywords: Datorzinātne