Dr. hist. Māris Atgāzis: bibliogrāfija - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Latvijas Universitātes Bibliotēkas sagatavotajā bibliogrāfiskajā rādītājā par Dr. hist. Māri Atgāzi ietverti bibliogrāfiskie apraksti par laika periodu no 1961. līdz 2018. gadam. Atsevišķās nodaļās iekļautas latviešu vēsturnieka un arheologa M. Atgāža monogrāfijas, publikācijas, raksti enciklopēdijās, intervijas un sarunas, kā arī raksti par M. Atgāzi.
Keywords: Arheoloģija - bibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas arheoloģija - bibliogrāfiskais rādītājs; Arheoloģiskās ekspedīcijas Latvijā - bibliogrāfiskais rādītājs; Dzelzs laikmeta arheoloģija Latvijā - bibliogrāfiskais rādītājs; Seno ieroču arheoloģija Latvijā - bibliogrāfiskais rādītājs; Arheologi - Latvija; Latvijas Universitātes vēsture; LU Latvijas Vēstures institūta vēsture; Latvijas PSR Zinātņu akadēmijas Vēstures institūta vēsture; Bibliogrāfiskie rādītāji; Latvian archeology - bibliographical index; Археологических экспедиций Латвии - библиографический указатель; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Archaeology subjects::Archaeology