Projekts: AS "credit4u.LV" dibināšana - Klešnika, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2012)
Laikā, kad bankas nav aktīvas uz jaunu kredītu izsniegšanu un banku kredītpolitika ir piesardzīga, taču iedzīvotāju nepieciešamība pēc aizdevumiem pastāv, lai nodrošinātu lielāku drošību ikdienas finansiālajam stāvoklim, ir ideja dibināt jaunu uzņēmumu AS „credit4u.lv”, kas piedāvātu Latvijas iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 65 gadiem īstermiņa ātros aizdevumus, uz termiņu līdz 30 dienām un maksimālo aizdevuma summu līdz 300 Ls. Maģistra darbs izstrādāts latviešu valodā, tā apjoms ir 144 lapas, satur 20 attēlus un 34 tabulas, kā arī 8 pielikumus. Darbā izmantoti 64 literatūras avoti.

In the time when the banks are not active in granting of new credits and the credit policy of banks is careful, but there is need for loans from the side of population in order to insure their financial every days security, there is idea to start a new enterprise JSC „credit4u.lv” which would offer to the Latvian population for the age group starting from 20 till 65 years quick short-term loans for the term up to 30 days and with the maximum loan amount up to 300 Latvian lats. The master’s paper is developed in Latvian language, it consists of 144 pages, and it contains 20 pictures and 34 tables, as well as 8 annexes. In the work are used 64 literature sources.
Project: Ltd. "credit4u.LV" creation
Keywords: Finanses un kredīts