Universāls datu ievada termināls uz planšetdatora bāzes - Smišļajevs, Aleksejs (Latvijas Universitāte, 2013)
Kvalifikācijas darbā “Universāls datu ievada termināls uz planšetdatora bāzes” aprakstīta lietotnes izstrāde Android planšetdatoriem izstrāde. Sistēmas mērķis ir interpretēt tā sauktās termināla programmas. Termināla programma nosaka kārtību, kādā dati tiek attēloti uz ekrāna un kā lietotājs veic datu ievadi. Sistēma ir izstrādāta Python programmēšanas valodā, ar Kivy ietvara palīdzību. Sistēmas izstrāde notika pēc spējās (agile) programmatūras izstrādes pieejas.

The qualification work “Universal tablet-based data input terminal” describes development of an Android application. The developed system goal is to interpret so-called terminal programs. A terminal program defines how data is displayed on the screen and how user inputs data. The system is developed in Python programming language using Kivy framework for application development. The system was developed using Agile software development.
Universal tablet-based data input terminal
Keywords: Datorzinātne