Lovoniae Provinciae Qvondam clare et splendidae Runiae, mutationis certae Rationes Causae, carmine Elegiaco breviter declaratae - Tisenhusium, Georgium; Tiesenhausen, Georg; Tīzenhauzens, Georgs (Excudebat Nicolaus Mollinus, 1594)
Georga Tīzenhauzena sacerējums veltīts Kurzemes hercogam Vilhelmam un Kurzemes hercogienei Annai. Izdevumā skatāms Kurzemes hercogu Ketleru dzimtas ģerbonis.
Veltījums Kurzemes hercogam
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Latīņu dzeja, viduslaiku un jauno laiku; Agrīnie darbi līdz 1800; Latvija. Vēsture; Ketlers Vilhelms (1574-1640), Kurzemes hercogs; Mēklenburgas Anna (1533—1602), Kurzemes hercogiene; Anna von Mecklenburg (1533-1602), Herzogin von Kurland; Kettler Wilhelm (1574-1640), Herzog von Kurland, Herzogtum Curland und Semigallen in Liefland