Neorganiskās ķīmijas praktikums - Štrenks, Kārlis (K. Štrenks, 1932)
Mašīnraksts.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Chemistry::Inorganic chemistry; Neorganiskā ķīmija; Praktikumi; Laboratorijas darbi; Inorganic chemistry; Laboratory manuals