Failu augšupielādes un apstrādes sistēma IT uzņēmumam - Losāns, Linards (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt failu augšupielādes un apstrādes sistēmu IT uzņēmumam. Sistēma “Failu augšupielādes un apstrādes sistēma IT uzņēmumam” ir publiska tiešsaistes sistēma, kas sniedz iespēju ieinteresētajiem lietotājiem augšupielādēt savus radioloģijas izmeklējumus uzņēmuma datu bāzē. Sistēma ļauj elektroniski augšupielādēt radioloģijas izmeklējumus, kuri ir sastopami ZIP formātā vai ierakstīti CD diskā. Sistēma tika izstrādāta galvenokārt izmantojot Go programmēšanas valodu.

The goal of the project is to create a file upload and processing system for an IT enterprise. System “File upload and processing system for an IT enterprise” is a public online system that allows users to upload their radiology studies directly to enterprise database. The system allows uploading of radiology studies in ZIP format, or studies that are written on a CD. System is mainly developed using Go programming language.
File upload and processing system for an IT enterprise
Keywords: Datorzinātne; radioloģijas izmeklējumi; RIS; DICOM; PACS; Golang