Sporta sacensību vortāla izstrāde - Bunkovskis, Māris (Latvijas Universitāte, 2010)
Sporta sacensību vortāls paredzēts, kā pulcēšanās vieta tiešsaistē. Veidojoties kopienai, kas vēlas uzzināt aktuālāko informāciju, veidot diskusija par viņiem interesējošo sportaveidu un organizēties sacensībai, ir nepieciešama tīmekļa vietne, kur šīs lietas varētu darīt. Tādēļ sporta sacensību vortālu izstrādāju, kā ziņu/aktualitāšu vortālu, kas atvieglos komunikāciju tīmekļa kopienas biedru starpā un ļaus āti un efektīgi izplatīt jaunu informāciju biedru starpā, kā arī ļaus vieglāk organizēties sacensībām.

Sports competition vortal is provided as a gathering place for a community of sports fans. As community of sports fans is getting bigger there is a need for an online gathering place, for purpouses of getting fresh and actual news, creating duscussions, and organizing teams for sports event. Sports competition vortal is developed as a news vortal, will make communication amongst the members of communit much easier will enable users to discuss things and create news articles and easier organization of teams for sports event.
Development of sports competition vortal
Keywords: Datorzinātne