Bibliotēkas informācijas sistēma - Dravnieks, Valdis (Latvijas Universitāte, 2015)
Šajā dokumentā aprakstītā kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot bibliotēkas informācijas sistēmu skolas vajadzībām. Sistēma izstrādāta ar tīmekļa tehnoloģiju palīdzību un to izmantos daļējai bibliotēkas funkciju atvieglošanai un grāmatu lasīšanas popularizēšanai lietotāju vidū. Sistēmai varēs piekļūt attālināti, gan caur lokālo, gan globālo tīklu.

The aim of the qualification work described in this document, is to create a management system for school libraries. System is made with help of web technologies and will be used for easing part of library functions and popularizing the book reading among users. Access to it will be allowed through local and global network.
Library information system
Keywords: Datorzinātne; bibliotēka; sistēma; laravel; php