Latvijas Universitātes studentu biedrības "Dziemuvaras" kora koncerta programma 1934. gads - L.Ū. studentu biedrība (Akciju sabiedrība "Rota", 1934)
Latvijas Universitātes studentu biedrības "Dziesmuvara" kora koncerta programma, uzstājoties Rīgas Amatu biedrības zālē 1934. gada 21. martā. Diriģents: Ādolfs Ābele. Programmā iekļautas autora piezīmes par "Dziesmuvaras" koncerta programmu, un noslēgumā sniegts kora devītā darbības gada pārskats, atspoguļojot kora uzstāšanās gan Rīgā, gan ārvalstīs.
Concert Program of the University of Latvia Student Society Choir "Dziesmuvara", performed at the Riga Craftsmen Society Hall on March 21, 1934. Conductor: Ādolfs Ābele The program includes the author's notes on the "Dziesmuvara" concert repertoire and concludes with a summary of the choir's ninth year of activity, highlighting performances both in Riga and abroad.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Technology and culture; LU jauktais koris "Dziesmuvara"; LU studentu biedrības "Dziemuvara" koris; L.Ū. studentu biedrība "Dziesmuvara"; LU vēsture; LU kori; LU Muzejs; Ādolfs Ābele; Jāzeps Vītols; Amatu biedrības zāle