Dienas krēma iepakojums - Ussleber, Emil (My University, 1923)
Latvijas Universitātes (LU) aptiekas gatavotā kosmētikas līdzekļa dienas krēma iepakojums. LU aptieka tika atvērta 1923. gadā Elizabetes ielā 63, Rīgā, kā normālaptieka un prakses vieta Ķīmijas fakultātes Farmācijas nodaļas studentiem. Tā pastāvēja līdz 1944. gadam. Dienas krēma iepakojums glabājas LU Muzeja LU vēstures kolekcijās. Iepakojuma izmēri - 11 x 3 x 2cm. Fotogrāfiju izmēri - 3590 x 2468px (vertikāli) un 3338 x 1736px (horizontāli).

The packaging of a cosmetic product, day cream, manufactured by the University of Latvia (LU) pharmacy. The LU pharmacy was opened in 1923 at Elizabetes Street 63, Riga, as an internship place for students of the Pharmacy Department of the Faculty of Chemistry. It existed until 1944. The packaging of the day cream is stored in the LU Museum's LU History Collections. Packaging dimensions - 11 x 3 x 2cm. Photograph dimensions - 3590 x 2468px (vertical) and 3338 x 1736px (horizontal).
Keywords: Research Subject Categories::PHARMACY::Other pharmacy; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; LU aptieka; LU pharmacy; Ķīmijas fakultāte; Farmācija; LU Muzejs; LU vēsture