Nestandarta darbplūsmas sistēmas izstrādāšana - Baigozins, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2007)
Maģistra darba „Nestandarta darbplūsmas sistēmas izstrādāšana” mērķis ir darbplūsmas sistēmas izstrādāšanas iespēju apraksts, neizmantojot standartas darbplūsmas vadības programmas (workflow engines), ka arī sistēmas izstrādāšanas procesa apraksts ar konkrētu piemēru. Darbā tiek apskatīti galvenie darbplūsmas sistēmas darbības principi un to pielietošanas iespējas apdrošināšanas nozarē. Tiek aprakstīti izstrādāšanas procesa iespējamas problēmas un problēmu iespējamie risinājumi, ka arī izstrādāšanas procesa pielietojamas tehnoloģijas.

The purpose of the given work “Development non-standard Workflow systems” is the detailed description of an opportunity of creation and the process of developing Workflow systems without use of standard environments or system engineering workflow engines on a concrete example, and also the description the main principles of work and an opportunity of use Workflow systems in insurance business. In work are also described possible problems arising developing workflow systems and ways of their resolving.
Non-standard Workflow System development
Keywords: Datorzinātne