Gaismu tehnikas nomas uzņēmuma SIA "Evro" attīstības iespēju analīze un risinājuma piedāvājums - Pučeta, Evita (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba „Gaismu tehnikas nomas uzņēmuma SIA „EVRO” attīstības iespēju analīze un risinājuma piedāvājums” mērķis ir veicināt uzņēmuma SIA „EVRO” attīstību un izaugsmes iespējas. Pirmajā nodaļā autore izpēta un raksturo kopējo gaismu tehnikas nomas uzņēmumu pārstāvēto tirgu, tad analizē iegūtos rezultātus, lai izvirzītu pamatproblēmu. Otrajā nodaļa izstrādā projekta tehniski ekonomisko pamatojumu, un trešajā nodaļā tiek izstrādāta šī projekta realizācijas rokasgrāmata. Secinājumi un priekšlikumi ir apkopoti darba beigās. Darba apjoms ir 140 lappuses, tas sastāv no 21 attēla, 9 tabulām un 37 pielikumiem.

Master’s thesis „Light equipment rental company Ltd. „EVRO” development analysis and solution offering” goal is to promote company’s development and growth opportunities. In the first chapter the author describes the overall study and light equipment rental companies represented in the market, then analyzes the results to set the underlying problem. In the second chapter author develops real project’s proposal. The project’s handbook is made in the third chapter. Conclusions and recommendations are summarizes at the end of the work. The work consists of 140 pages, 21 images, 9 tables and 37 appendices.
Light equipment rental company Ltd."Evro" developments analysis solution offering
Keywords: Vadībzinātne