Uzņēmuma personālvadības sistēma - Cvetkovs, Jevgenijs (Latvijas Universitāte, 2019)
Darba mērķis ir izstrādāt vienkāršotu personālvadības sistēmas bāzes funkcionalitāti, kas ļautu maziem un vidējiem uzņēmumiem būtiski efektivizēt esošos ikdienas procesus, centralizētu dokumentu apriti ap konkrēto darbinieku, intuitīvā veidā ļautu pārvaldīt darba žurnālus un realizētu drošāku informācijas glabāšanu - sistēmas serverī, ne darbinieku darbstacijās.

The purpose of the project is to develop a simplified functionality of the human resources management system, which would allow small and medium-sized enterprises to significantly improve the existing daily processes, centralized document circulation around the employee, intuitive management of work logs and more secure storage of information on the system server, not on workstations.
Human resources management system
Keywords: Datorzinātne; Darba žurnāls; Sīkdatnes; Klienta klasifikators; HRM